O podjetju

Z našim znanjem in izkušnjami do popolnih rešitev.

Podjetje Bautech Group je že vrsto let na trgu prisotno s storitvami samostojnega izvajanja v segmentu kooperacijskih del na področju gradbeništva, nizkih gradenj, zaključnih del in različnih montaž.
V tem obdobju smo se razvili v naprednega ponudnika celostnih in kvalitetnih storitev vseh vrst gradbenih, obgradbenih in obrtniških del.

Smo podjetje z večletnimi izkušnjami na svojem področju delovanja in z zagotovostjo lahko zatrdimo, da smo si v času svojega delovanja, že nabrali bogate izkušnje pri izvajanju vseh vrst naših storitev. Eno izmed temeljnih načel in vodil našega poslovanja pri doseganju zastavljenih ciljev, je celovito obvladovanje kakovosti in storitev, ki jih izvajamo.

Ker je izvedba naših storitev zahtevna in kompleksna, dajemo v našem podjetju največji poudarek na kvaliteto in prevzem ter izvedbo kompletnega projekta, kjer so vse vključene informacije in podatki natančno definirani, tako da ob sami izvedbi, ne prihaja do težav ter odstopanj. Naše storitve so tako izvedene hitro, natančno in kvalitetno, kar je tudi moto podjetja Bautech Group d.o.o.

BOGATE IZKUŠNJE

V podjetju Bautech Group s svojimi strokovnjaki gradimo, polagamo, prenavljamo, rekonstruiramo, saniramo, restavriramo in montiramo – v tem času smo si nabrali bogato zakladnico znanj in praktičnih izkušenj, ki so pomembno vodilo na poti k uspešno zaključenemu projektu. O tem tudi priča naše delo.

ZADOVOLJSTVO STRANK

Naše stranke, naročniki in poslovni partnerji so tako fizične kot tudi pravne osebe, iz Slovenije kot tudi iz nekaterih drugih držav kot so Nemčija, Nizozemska, Belgija in Švedska. Tako dela kot naročniki so zelo različni, vsem pa je skupno zadovoljstvo z opravljenim delom.

ZAKAJ IZBRATI PODJETJE BAUTECH GROUP?

Vedno poskrbimo, da najdemo najboljšo rešitev za vaše potrebe oziroma želje, da svetujemo v prid stranke in razmišljamo dolgoročno, zato delamo kvalitetno! Ne izgubljajte več svojega časa z iskanjem večih izvajalcev. V našem podjetju opravimo vsa dela od najpreprostejših do najzahtevnejših. Dela opravljamo z lastno ekipo, le tako se lahko držimo zastavljenih rokov ter svojim strankam zagotovimo kvalitetno opravljeno storitev.

• skrb za naročnike in poslovne partnerje
• svetujemo in ponujamo dolgoročne rešitve
• prihranite čas z iskanjem referenc podjetja
• smo v koraku s časom
• pridružite se zadovoljnim uporabnikom naših storitev
• hiter odziv
• naš odnos temelji na medsebojnem zaupanju in spoštovanju

Ves čas vam bomo strokovno svetovali, upoštevali vaše želje in projektne danosti, ter skrbno bedeli nad deli do konca.
Ponujamo vam vse storitve v okviru naše dejavnosti na enem mestu.