S čim se ukvarjamo

Gradbena dela

V podjetju Bautech Group smo strokovnjaki za gradbeništvo. Za naročnika izvedemo vsa gradbena dela, od enostavnih gradbenih del, do zahtevnih gradbenih konstrukcij.

Nizke gradnje

Tlakovanje površin ter polaganje tlakovcev, robnikov in plošč je ena poglavitnejših dejavnosti med našimi storitvami. Okolica bo z našo izvedbo tlakovanja zasijala v popolnoma novi luči.

Zaključna dela

Opravljamo vse vrste zaključnih gradbenih del. Zaključna dela v gradbeništvu so sestavljena iz manjših gradbenih in obrtniških del, ki se izvajajo na objektu. Vsa zaključna dela izvedemo hitro in kvalitetno v vaše in naše zadovoljstvo.

Montaže in demontaže

Opravili smo že kar nekaj projektov montaže večjih ali manjših ALU, kovinskih in drugih konstrukcij ter demontaže večjih ali manjših konstrukcij, opreme, stavbnega pohištva in drugo.

Urejanje okolice

Urejamo okolice tako v poslovno - stanovanjskih kot tudi industrijskih predelih. K objektu, ki izpolnjuje visoke zahteve po standardu in kvaliteti dela ali bivanja, vsekakor sodi tudi skrbno urejena zunanja ureditev.

Krovska dela

Po vaših željah izdelamo najrazličnejša krovska dela kot so lesene konstrukcije, strešne konstrukcije, lesena ostrešja in nadstreški. Dela izvajamo skladno s predpisi in splošno gradbeno prakso.