S čim se ukvarjamo

GRADBENA DELA

GRADBENA DELA

V podjetju Bautech Group smo strokovnjaki za gradbeništvo. Za naročnika izvedemo vsa gradbena dela, od enostavnih gradbenih del, do zahtevnih gradbenih konstrukcij.

  • Rušitvena dela – kvalitetno opravljena rušitvena dela, bistveno pripomorejo k cenejši izvedbi prenove vašega objekta.
  • Zemeljska dela – ker se zavedamo, da je priprava temeljnih tal pri izgradnji hiše izredno pomembna, vam za vašo novo hišo hitro izvedemo izkop gradbene jame in kvalitetno pripravimo temeljna tla.
  • Betonska in armiranobetonska dela – betonska dela oziroma betoniranje je poleg zemeljskih del najpomembnejši del hiše, saj s pravilno izvedeno konstrukcijo zagotovimo stabilnost in varnost objekta, zato je kvalitetna in pravilna izvedba teh del izredno pomembna.
  • Zidarska dela – Poleg izvedbe betonskih in armiranobetonskih zidov za vas izvedemo tudi vsa zidarska dela. Od najenostavnejših, klasičnih zidanih sten, do kompleksnih prezidav in obzidav sten, zidov in okenskih odprtin.
  • Tesarska dela – za kvalitetno izvedbo vseh vrst betonskih konstrukcij je potrebna pravilna izvedba tesarskih del. Izvedba tesarskih del pa je odvisna od materiala in kvalitetnega kadra.
  • Manjša zidarska dela – smo mojstri zidarskih del in najrazličnejših popravil. Nobeno delo za nas ni premajhno ali premalo pomembno – lotimo se ga z enako odgovornostjo in strokovnostjo kot največjih in najzahtevnejših projektov.

 

Gradbene storitve izvajamo na podlagi načrtov ali skladno z medsebojnim dogovorom. Celotna izvedba gradbenih del je skladna s splošno gradbeno prakso in pravili stroke. Na podlagi načrtov vam projekt racionaliziramo in ga izvedemo skladno z dogovorjeno racionalizacijo. Svetujemo vam pri izbiri materialov in načina vgradnje.

Svetujemo v prid naročnika, saj je zadovoljstvo naročnika nad izvedenimi deli za nas izredno pomembno. V kolikor potrebujete kvalitetno izvedena gradbena dela nas kontaktirajte in pomagali vam bomo!