S čim se ukvarjamo

ZAKLJUČNA DELA

ZAKLJUČNA DELA

Opravljamo vse vrste zaključnih gradbenih del. Zaključna dela v gradbeništvu so sestavljena iz manjših gradbenih in obrtniških del, ki se izvajajo na objektu. Vsa zaključna dela izvedemo hitro in kvalitetno v vaše in naše zadovoljstvo.

  • Mavčnokartonska dela (Knauff) –kvalitetno, hitro in ugodno izvedemo vse vrste mavčnokartonskih del – Knauf del, po sistemu knauf in rigips, od lahkih predelnih sten, obešenih stropov in suhih estrihov. Pri izvedbi vseh suhomontažnih elementov vam svetujemo, in skupaj z vami poiščemo najoptimalnejšo rešitev.
  • Keramičarska dela – nudimo vam svetovanje in izvedbo keramičarskih del na vašem objektu. Z dolgoletnimi izkušnjami na področju polaganja keramike vam keramiko položimo hitro in kvalitetno.
  • Slikopleskarska dela – slikopleskarska dela v vsakem objektu so zaključna faza vseh predhodnih del. Z dobro opravljenimi zaključnimi deli, vaš dom zasije v novi preobleki. Ker smo mojstri slikopleskarskih del vam lahko vse vaše skrite želje uresničimo in odenemo vaš dom v nove barve, po vaših željah.

Našim strankam pred izvedbo zaključnih del tudi svetujemo in predlagamo morebitne izboljšave pri sami izvedbi, saj nam je zadovoljstvo stranke izredno pomembno. Za več informacij glede izvedbe zaključnih del nas kontaktirajte in na podlagi vaših želja vam bomo pripravili ponudbo.